Sustaineble for the future
Avisé Yachting

Duurzaamheid en kwaliteit

Als kleine organisatie die als doel heeft om een bijdrage te leveren aan een betere wereld gaat Duurzaamheid hand in hand samen met kwaliteit. Samen met Avisé MKB Solutions is het beleid afgestemd een zo klein mogelijke footprint betreft CO2 maar ook met het toekennen van waarde aan materialen die door andere zijn afgeschreven. Arbeid is daarbij ondergeschikt. Wij besteden liever meer tijd aan het behouden van iets goeds, ook al is het totaal vervangen vaak goedkoper. Daarom streven wij ernaar om defecte producten te repareren of het hergebruik van materialen “recycling” en “Up-cycling”. Kijk voor leuke oplossingen en ideeën in onze winkel onder Up-cycling heeft toekomst.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Sinds enige jaren is de ondernemer al actief betrokken bij het helpen van vrijwilligers organisaties. Sailability is daarbij een stichting die mensen met een beperking een mooie dag bezorgd. Daar zet hij zich dan ook ieder jaar actief voor in.

Kwaliteitsmanagement programma

Als klein bedrijf lukt het nog niet om het beleid volledig te certificeren. Ondanks dat heeft de organisatie reeds een programma ontwikkeld die gebaseerd is op de eisen die gesteld zijn.

Hierdoor is het kwaliteitsmanagement programma  gebaseerd aan de volgende certificaten.:

–          Iso 9001

–          Iso 14001 (milieu beleid)

–          CO2 prestatieladder

–          VCA** (veiligheidscertificaat)

Hierdoor zijn al onze doelen helder en duidelijk en hopen wij als lerende organisatie in de nabije toekomst alle certificaten te kunnen behalen zodat u als klant kan zien dat ook internationaal erkende instituten overtuigd zijn van onze bedrijfsvoering.

Samen maken wij een betere wereld!