Sustaineble for the future
Avisé Yachting

Inkoop boten

Wij als organisatie zijn altijd opzoek naar “gebruikte” boten!

Nieuwe boten of boten in een goede staat van onderhoud zijn vaak makkelijk te verkopen of ter bemiddeling aan te bieden. Wij zoeken juist de moeilijkere boten verweesde boten of boten die het waard zijn om gerestaureerd te worden. Alle soorten boten zijn bij ons welkom.

Wij garanderen een goede aanbieding!

Heeft u een boot die voldoet aan het signalement? Neem dan contact met ons op! Wij beloven binnen 24 uur gereageerd te hebben op uw vragen. Komen wij er samen uit zal de overdracht snel, persoonlijk en professioneel verlopen.

In sommige gevallen is de boot minder waard als de kosten voor lift/transport enz. ook daar zijn wij eerlijk en transparant over en geven u dan aan hoe de kosten opgebouwd zijn en waarom de boot volgens ons geen geldelijke waarde meer heeft.

Het verloop van de overdracht;

Deze zal snel en voorspoedig verlopen. Ligt de boot in een jachthaven waar liggeld voor verschuldigd is? Dan krijgt u in de meeste gevallen restitutie van het liggeld bij verkoop van uw boot. Wanneer dat het geval is treden wij in contact met de betreffende jachthaven om de boot tijdelijk te laten liggen of direct op te halen.

Ligt de boot op eigenterrein dan maken wij met u een afspraak over hoe de overdracht het best kan verlopen. Denkt u daarbij aan tijd en natuurlijk de beschikbare faciliteiten in de buurt.

Financieel / geld;

Tja, het is een wezenlijk en belangrijk onderdeel van de afspraak, daarom zorgen wij dat wij het geld overmaken of contact betalen bij overdracht. U krijgt daarbij een “inkoopbon” zodat u kunt aantonen dat uw boot verkocht is.