Sustaineble for the future
Avisé Yachting

Wat doen wij?

Als kleine organisatie richten wij ons op werkzaamheden waar wij goed in zijn:

  • Wij kopen oude boten in!

Wij kopen boten van particulieren, jachthavens en overheid en beloven een snelle reactie met een transparantie eerlijke prijs. meer weten? klik hier

  • Wij demonteren boten in alle soorten en maten!

Wij regelen het transport en halen de boot bij u op en zorgen voor een duurzame en milieu vriendelijke wijze van demontage. hoe wij dat doen? klik hier

  • Wij Restaureren boten!

Niet alle boten zijn aan het eind van hun leven en verdienen een refit of restauratie. Met veel liefde en aandacht geven wij deze boten een tweede leven.

  • Wij Verkopen gebruikte onderdelen!

Materialen en onderdelen die gedemonteerd zijn uit boten controleren wij op hun werking, beschadigingen en kwaliteit van de onderdelen voor wij deze te koop aanbieden via onze kringloopwinkel.

 

Ook wij kunnen niet alles, dus er zijn activiteiten die wij niet doen.

  • Wij reviseren/onderhouden geen motoren en wij monteren deze ook niet in boten!

Motoren worden bij onze netjes en vakkundig uit de boot gehaald en gecontroleerd op kleine gebreken zoals olie vloeistoffen en werking. Zo bieden wij de motor ook aan met de bijbehorende prijsvorming.

  • Inbouwen of repareren van elektronica in uw boot doen wij niet!

Elektronische onderdelen en apparatuur wordt bij ons voor demontage gecontroleerd op werking, daarna gedemonteerd schoongemaakt en verpakt.

  • Wij tuigen geen zeilboten!

Wij kunnen geen zeilboten tuigen en voorzien van nieuwe verstagingen. Ga voor de verstagingen altijd naar de specialist. Voor gebruikte masten, gieken en zeilen kunt u wel bij ons terecht.

 

Wilt u meer weten, zoekt u een onderdeel of heeft u een boot die u wil aanbieden neem dan contact met ons op.